Om oss

Lillesjös egna kockar lagar

mat med inspiration från

världens alla kök.

Smaklig måltid

 

 

OM OSS

Lillesjö är idag en av Sveriges ledande producenter av färsk färdiglagad mat. Vårt breda och mångsidiga sortiment är en av våra främsta styrkor tillsammans med smakrika produkter och ett långsiktigt kvalitetsarbete. Sortimentet spänner sig ifrån smörgåsar, färdiga sallader och wraps till sushi, vällagad husmanskost, youghurt och smoothies. Få leverantörer i vår branch kan tävla med oss vad gäller vår sortimentbredd och vårt genomgående höga kvalitestsambition. Vi är idag IP-certifierade och arbetar mot kvalitetscertifiering FSSC22000.

 

Vi har en helt nybyggd produktionsanläggning som är byggd med ett mycket bra flöde och som är anpassad helt efter vårt breda produktsortiment. Tillverkningen sker i vår anläggning i Färgelanda. Du som kund är välkommen att besöka oss för att du ska få se hur vi arbetar och vår produktion går till. Öppenhet är nämligen ett av våra viktigaste ledord.

 

Vår målsättning är att i nära dialog med våra kunder, driva utvecklingen av smakrik, vällagad och sund snabbmat med visionen att bli en av Sveriges bästa leverantörer av kyld färdigmat.

 

Välkommen till oss på Lillesjö vi erbjuder smakrika, spännande och prisvärda alternativ.

@ Lillesjö Food AB

Lillesjö Food AB

Håbynvägen 8

458 30 Färgelanda

Kontakt

Telefon: +46 (0)528-53 23 00

E-mail: info@lillesjo.se

Sociala medier