Om oss
Deläckra - lillesjo.se
Lillesjö Food ABOM OSS

Lillesjö är idag en av Sveriges ledande företag av färsk färdiglagad mat. Vårt breda och mångsidiga sortiment är en av våra främsta styrkor tillsammans med smakrika produkter och ett långsiktigt kvalitetsarbete. Sortimentet spänner sig ifrån smörgåsar, färdiga sallader och wraps till sushi, youghurt & kvalitetssallader av absolut högsta klass. Få leverantörer i vår branch kan tävla med oss vad gäller vår sortimentbredd och vårt genomgående höga kvalitestsambition. Vår tillverkning har idag kvalitetscertifiering FSSC22000.


Vår produktion sker i en helt nybyggd produktionsanläggning som är byggd med ett mycket bra flöde och som är anpassad helt efter vårt breda produktsortiment. Tillverkningen sker i Lindesberg hos vårt moderbolag, dit all vår utrustning och produktionsmetoder flyttat under 2019 .


Vår målsättning är att i nära dialog med våra kunder, driva utvecklingen av smakrik, vällagad och sund snabbmat med visionen att fortsätta vara en av Sveriges bästa leverantörer av kyld färdigmat.


Välkommen till oss på Lillesjö vi erbjuder smakrika, spännande och prisvärda alternativ.

@ Lillesjö Food AB

Kontakt

Telefon: +46 (0)528-53 23 00

E-mail: info@lillesjo.se

Sociala medier

Lillesjö Food AB

Museigatan 2

451 50  Uddevalla